Rejs til Frankrig og se EM 2016

I skrivende stund spilles en af verdens største sportsturneringer, og den måske største, kun overgået af verdensmesterskabet, blandt det Europæiske publikum. Det er Europamesterskabet i fodbold 2016. De Europæiske landshold spillede i 2015 i kvalificeringsrunderne mod hinanden, og heraf gik de stærkeste hold videre med en deltagelse til dette års EM. Dette indlæg vil ikke handle så meget om selve turneringen og de hold der deltager, men mere om mulighederne for at tage ned og se kampene i Frankrig.

Fodboldkampene er fordelt over ti stadioner, i ni forskellige franske byer. Af disse tæller bl.a. byer som Marseille, Nice, Lyon og selvfølgelig Paris. Der er derfor rig mulighed for at komme ned og se de mange storslåede franske byer, hvis man vælger at tage ned og se EM kampene. Øl og lækker mad hører gerne til en fodboldrejse, og det er der selvfølgelig også fyldt med til dette års EM. De franske byer summer af festspænding og energi, når tusindvis af tilrejsende kommer ned for at se Europas største fodboldnationer spille mod hinanden, og er med til at gøre nætterne efter fodboldkampene til en stor fest. Det er selvfølgelig finalen som er den største kamp af dem alle. Men man må ikke undervurdere omfanget af kampene inden, specielt kvart- og semifinalerne. Her kommer værtsbyerne til at være i et stort festhumør, og man er sikret en fantastisk rejse ned til noget god fodbold.

Du kan vælge at tage ned sammen med kammeraterne, og have en sjov fest sammen, med en masse god bold. Det kan også være at det kræver lidt ”overtalelse” af konen og børnene, før man kommer af sted. Her kan man jo lokke med at Frankrig er et meget kulturelt land, og der vil være en masse at lave. Vi ved dog selvfølgelig godt, at det først og fremmest handler om at komme ned og se det Europæiske mesterskab inden fra tribunen. Med en kold fadøl i hånden.