Oplev friheden ved en rygsækrejse

Der findes mange forskellige former for frihed. Den ene er den fysiske. Du kan bevæge dig hvor du vil, når du vil. Du har ikke en lænke på foden, der forhindrer dig i at komme rundt i verden. Så er der den personlige frihed – den indre. Den der lader dig tænke, gøre, mene og sige hvad du vil. Det er den frihed vi alle nyder godt af. Men måske har du ikke følt dig fri i lang tid. En normal hverdag med den samme skolegang eller arbejde, kan få en til at føle at man ”står stille”. Der sker ikke rigtig noget nyt. Man vågner op, studerer, og går i seng. Efter sommerferien ved mange unge endnu ikke hvad de skal. Burde man hoppe direkte ud på arbejdsmarkedet, tage et sabbatår, eller gå direkte til uddannelsen. Jeg vil foreslå at man overvejer et sabbatår, og bruge noget af tiden, på en rygsækrejse ude i verden.

Oplev den ultimative frihed

Back-packing er svært at sammenligne med andre rejser. Der er noget helt specielt ved at smide en rygsæk på nakken, og springe ud i en rejse til et andet land. Langt væk fra hverdagens bekymringer og drama. En mulighed som dette dukker ikke op mange gange i livet. Inden man for set sig om, er man bundet af familie, kæreste, arbejde eller andet. Derfor er det vigtigt at gribe muligheden når den byder sig. Man behøves ikke at gøre andet, end at planlægge en dag af gangen, og så se hvad turen byder.

Der findes forskellige måder man kan komme af sted på. Det kan anbefales at man først og fremmest søger lidt på nettet, om hvordan man klarer en rygsækrejse i udlandet. Den mest unikke rejsemåde, ville være hvis man bare købte en flybillet, og rejste til det ønskede land. På en side som http://www.flybillet.dk kan man finde rejser til hele verden. Vil man have lidt ”tryggere” rejserammer, tilbyder en hjemmeside som http://travels.kilroy.dk billige backpacking rejser for studerende og unge. KILROY har erfaring i at skræddersy rejser for unge mennesker, der ønsker at komme ud og opleve verden. Formen du vælger omkring din rygsækrejse, skal være helt op til dig selv.