Derfor er netdating bedre end Tinder

For omtrent et år siden så en ny applikation til android og IOS dagens lys. Der er naturligvis tale om den famøse dating-app Tinder. Siden introduktionen af Tinder har den fået massiv omtale og bruges af millioner af mennesker verden over. Folk er vilde med tinder, og mange dates er allerede sat op via tinder.

Der skal ikke være tvivl om, at tinder er fantastisk. Det er eminent til at komme i kontakt med hinanden og det er godt til at sætte dates og andre frække møder op. Men spørgsmålet er, om det er godt til at finde sin store kærlighed? Den store kærlighed er måske det som en del folk søger om, når de begynder at date via internettet. Den finder man som udgangspunkt ikke på tinder. Der vil naturligvis altid være overraskelser og undtagelser, men som udgangspunkt er tinder slet ikke indrettet til at finde den store kærlighed. Tinder er et medie som primært henvender sig til yngre mennesker. Mennesker som måske ikke søger den store kærlighed lige nu, men som snarere søger flirt, sjov, ballade og masser af fart på i deres liv. Derfor skal man også vælge sine datingmedier med omhu.

Inden man starter med online-dating bør man gøre sig klart, hvilket mål man har. På den måde finder man også bedst det medie som passer bedst til en. Men i det store hele er erfaringen, at seriøsiteten er størst på de medier der findes på internettet og hvor man betaler for det. Her er der størst chance for, at der kommer noget seriøst ud af det. Desuden findes der også mere løsslupne datingsites på nettet som mere henvender sig til folk som mangler lidt seksuelt selskab. Disse virker ligeledes reelle og seriøse.

Tinder er et sjovt krydderi, men det er ikke her man skal satse på at finde den eneste ene.